Alle kolme millimetriä paksu televisio LG Oled W7

LG Oled W7 -televisio on niin ohut, että se kiinnitetään seinään magneeteilla, koska ruuvit olisivat siihen liian paksuja. Ohuutensa lisäksi W7 on myös kevyt, ja 65-tuumaisen version kuvaruutu painaa ainoastaan 1,9 kiloa. Isomman mallin koko on 75 tuumaa.

LG Oled W7 -television elektroniikka on sijoitettu erilliseen kytkentäyksikköön, joka yhdistetään kuvapaneeliin erittäin ohuella ja huomaamattomalla kaapelilla. Koska ulkoiset ohjelmalähteet liitetään kytkentäyksikköön, niistä lähtevä johtovyyhti ei pääse pilaamaan sisustusta.

Kaiuttimet on nekin sijoitettu kytkentäyksikköön, ja niiden ylöspäin suunnatut elementit toistavat myös Dolby Atmos -tilatehosteita.

Kaikki turha on W7:stä karsittu pois, jotta laadukas kuvaruutu saa ansaitsemansa huomion. Pienemmän 65-tuumaisen mallin oled-paneeli on vain 2,57 millimetriä paksu, joten television ja seinän väliin ei jää rakoa. Niinpä W7:ää katsellessa tuntuu melkein kuin katsoisi television sijaan ulos ikkunasta.

Kuvapaneeli on 25 prosenttia kirkkaampi kuin edeltävässä G6-sarjassa, ja televisio tukee active hdr -tekniikkaa. Näytön vasteaika on pelitilassa ainoastaan 21 millisekuntia.

Kokonaan uusi oled-oled mallisto

W7:n lisäksi LG lanseeraa uudet B-, C-, E ja G-sarjat. E7-malli korvaa edellisvuoden E6-television. Sen näyttö on kiinnitetty läpinäkyvään lasilevyyn, ja mukana tulee korkea Alpine-jalusta.

LG Oled C7 eroaa edeltäjästään litteän muotoilunsa ansiosta. Lisäksi myyntiin on tulossa edullisempi B7-sarja, jonka kirkkaus on 25 prosenttia parempi kuin edeltävässä B6-mallissa. Televisiot tukevat Dolby Atmos -äänentoistoa sekä active hdr -tekniikkaa. Kuvan vasteaika on 21 millisekuntia. LG:n E7-, C7- ja B7-mallit tulevat saataville 55 ja 65 tuuman kokoisina.

LG esitteli uudet oled-televisionsa Las Vegasin CES-messuilla, ja niiden saatavuus sekä hinnat kerrotaan lähempänä lanseerausajankohtaa.