LG InstaView -jääkaappiin voi vilkaista ovea avaamatta

LG InstaView Door-in-Door -jääkaapin tilavaan ovilokeroon voi koota perheen suosikkiruoat, kuten välipalat ja juomat. Kun lokeron lasipaneelia kopauttaa kaksi kertaa, jääkaapin valot syttyvät, ja 33 tuuman paneeli muuttuu ikkunaksi.

Koska jääkaapin sisään voi vilkaista ovea avaamatta, kylmän ilman pakeneminen vähenee valmistajan mukaan jopa 41 prosenttia. Lisäksi ovilokeron hyllyihin pääsee käsiksi napin painalluksella avaamatta jääkaapin ovea. Jääkapin energiatehokkuus on A++.

Jäähdytys perustuu LG:n Inverter Linear -kompressoriin, jossa on vähemmän kitkapisteitä kuin perinteisissä kompressoreissa. Sen luvataan parantavan luotettavuutta ja kestävyyttä sekä laskevan äänitasoa 25 prosenttia. Energiamerkissä äänitasoksi ilmoitetaan 39 desibeliä

LG InstaView Door-in-Door -jääkaapin Pure N Fresh –suodatin ehkäisee tunkkaisen ilman ja pahojen hajujen syntymistä jääkaapin sisällä. Automatiikka ylläpitää oikeaa kosteustasoa ja optimoi samalla kosteuden erillisissä hedelmille ja kasviksille tarkoitetuissa lokeroissa.

Suurimmassa säilytysosassa olevaan säiliöön on helppo lisätä vettä tarpeen mukaan, eikä kaappia ei tarvitse liittää putkistoon jäädytystä varten. Jäätä saa käyttöönsä kaapin vasemmasta ovesta.

Jääkaappi toimii yhdessä LG SmartThinQ -ohjausjärjestelmän kanssa. Sen avulla lämpötilaa, jäädytystä ja kaapin muita ominaisuuksia voi hallita älypuhelimeen ladatulla sovelluksella. Sovellus auttaa myös ratkaisemaan teknisiä ongelmia.

LG InstaView Door-in-Door -jääkaappien mallit, hinnat ja tuloajat ilmoitetaan myöhemmin. Lisätietoja LG:n kylmälaitteista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.