Tuoretta ja raikasta mehua aamiaispöytään Wilfa by Hurom -mehupuristimella

Wilfa by Hurom -sarjan uutuusmallit Andante (600 €) ja Adagio (500 €) on suunniteltu yhdessä korealaisen pitkän linjan kodinkonevalmistaja Huromin kanssa. Hurom tunnetaankin erityisesti laadukkaista ja tehokkaista mehupuristimista.

Puristimien kestäväksi kehuttu kaira toimii Slow Juicing SST -tekniikalla, eli samaan tapaan kuin käsikäyttöinen sitruspuserrin, mutta suuremmalla paineella. Kaira puristaa mehun irti vihanneksista, hedelmistä, pähkinöistä ja jyvistä erittäin tehokkaasti mutta samalla hellävaraisesti säilyttäen tärkeät ravinteet, värin ja maun. Hiljaiset moottorit mahdollistavat mehun puristamisen myös aikaisin aamulla muun perheen nukkuessa.

Hedelmälihan tai kuidun määrää mehussa voi säädellä vivusta oman maun ja mehustettavan aineksen mukaan. Myös sihdillä on suuri merkitys mehun valmistuksessa.

Adagiossa on hienoverkkoinen sihti, joka erottelee lähes kaiken kuidun ja hedelmälihan mehusta. Andante-mehupuristimessa on kaksi sihtiä: hienoverkkoinen ja karkea. Karkea sihti sopii erityisesti pehmeiden hedelmien mehustamiseen, jolloin mehuun pääsee enemmän hedelmälihaa.

Perheen nuorempienkin on turvallista käyttää Wilfa by Hurom -puristimia, koska niissä ei ole teräviä reunoja eikä pyöriviä teriä. Molemmat puristimet on myös varustettu kätevällä tippalukolla. Andante- ja Adagio-mehupuristimien moottoreille annetaan 10 vuoden takuut.

Wilfa Largo Slow Juicer (350 €) sopii niin mehustukseen tutustuvalle kuin konkarillekin. Sillä voi puristaa hedelmiä, vihanneksia ja pähkinöitä helposti sekä nopeasti. Mehupuristin on varustettu kestävällä ja bpa-vapaalla Tritan-kairalla. Myös Largo puristaa mehun erittäin hitaasti, jolloin mehussa säilyvät ravinteet sekä luonnollinen ja puhdas maku. Mehu ei myöskään hapetu.

Kätevä tippalukko pitää huolen, että mehustaminen on siistiä eikä sotke keittiötä. Tyylikäs mattamustainen Largo-mehupuristin on kompaktin kokoinen, joten se mahtuu pieneenkin keittiöön ja on helppo puhdistaa nopeasti.