BeoVision Eclipse on ensimmäinen hedelmä LG:n ja Bang & Olufsenin yhteistyöstä

LG Electronics ja Bang & Olufsen esittelivät tänään ensimmäisen yhdessä kehittämänsä tuotteen IFA-messuilla Berliinissä. Siinä yhdistyvät LG:n edistynyt oled-näyttötekniikka sekä B&O:n muotoilu ja äänentoisto.

LG:n ja Bang & Olufsenin yhteistyö BeoVision Eclipse -tv:n parissa alkoi vuonna 2016 täysin puhtaalta pöydältä. Tiimit työskentelivät yhdessä Tanskan Struerista ja Etelä-Korean Soulista käsin kehittääkseen ensimmäisen oled-television, johon yhdistyy Bang & Olufsenin haluttu nimi. Yhteistyön makoisa hedelmä nyt nähtävillä IFA-messuilla.

Kumppanuus LG Electronicsin kanssa kuuluu Bang & Olufsenin strategiaan laajentaa yhtiön teknologisia kykyjä. B&O voi näin keskittyä ydinosaamiseensa, eli akustiikkaan, muotoiluun ja käsityötaitoon, samalla kun yhtiön toimitusketju, kehitys, tuotanto ja palvelu optimoidaan. Tämä parantaa yhtiön kannattavuutta pitkällä tähtäimellä.

”Kuluttajat ympäri maailmaa tunnistavat LG:n vertaansa vailla olevan oled- ja videoprosessointiteknologian tässä Bang & Olufsenin luomassa kauniissa televisiossa”, kertoo Lee Sang-woo, LG Electronicsin Home Entertainment -liiketoiminnan strategiajohtaja. ”Bang & Olufsenilla taas on vahva perintö muotoilussa ja äänentoistossa. Odotamme innolla yhteistyömme syventämistä tulevaisuudessa.”

”Bang & Olufsen ja LG jakavat pitkän innovaatio- ja käsityötaitoperinteen”, kertoo Stefan K. Persson, Bang & Olufsenin varatoimitusjohtaja. ”Yhtiöiden strateginen kumppanuus on osoitus yhteisestä halusta haastaa maailmanluokan muotoilun ja huipputeknologian yhdistämisen rajoja. BeoVision Eclipse on tästä loistava esimerkki.”