Kaksiosainen pesukone LG TwinWash tehostaa pyykkipäivää

On pyykkipäivä ja pesua odottavat niin seuraavan aamun vaaleansävyinen työasu kuin lasten kirjavat treenivarusteet – ikävä tilanne johon jokainen on varmasti törmännyt. LG TwinWash tarjoaa oivan ratkaisun tähänkin ongelmaan.

LG TwinWash -pesukoneella voi pestä kahta erityypistä pyykkiä samaan aikaan, esimerkiksi lakanapyykkiä ja arkoja materiaaleja tai valkopyykkiä ja kirjopyykkiä. Ison pesukoneen alla on näet pienempi LG Mini Wash -pesukone, joka toimii täysin itsenäisesti.

Eco-hybrid-toiminnon ansiosta pyykin pesu ja kuivaus hoituvat samalla koneella. Samanaikaiset TwinWash-pesuohjelmat kestävät lyhyimmillään vain 49 minuuttia.

Järjestelmän suurempi pesukone on varustettu muun muassa TrueSteam -toiminnolla, joka höyryttää tekstiilit poistaen jopa 99,9 prosenttia allergeeneistä. Samalla pyykistä tulee pehmeää ja rypytöntä. Pesuaineen annostelu onnistuu sekin helposti ja tarkasti.

TurboWash-suihkutustoiminto kastelee pyykin nopeasti ja levittää pesuaineen tasaisesti minimoiden pesuajan. Suihkupesutekniikan ansiosta yksi huuhtelujakso poistuu, joten toiminto säästää myös energiaa ja vettä. Add Item -ominaisuus taas antaa mahdollisuuden lisätä pyykkiä kesken pesun.

Minipesukone LG Mini Wash on täydellinen pienemmälle pyykkimäärälle tai aroille tekstiileille, jotka vaativat erikoisohjelmia, kuten alus-, vauvan- tai treenivaatteet.

LG TwinWash-pyykinpesukoneiden wi-fi-yhteys mahdollistaa uusien pesuohjelmien asentamisen sekä virrankulutuksen ja vikailmoitusten seuraamisen. Wi-fi-tekniikan avulla onnistuu myös pesun ohjaus ja valvonta.

LG TwinWash -pesukoneiden hinnat alkavat noin 1800 eurosta. LG Mini Wash -pesukone on saatavilla myös erikseen noin 800 euron hintaan. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.