Kehittyneellä kameralla varustettu LG V30 -älypuhelin tulee myös Pohjoismaihin

LG V30 on V-sarjan kolmas älypuhelin, ja se esiteltiin IFA-messuilla syksyllä 2017. Puhelimessa on lasilinssein toteutettu f/1,6-valovoiman objektiivi ja kuuden tuuman oled-näyttö. Kuulokkeet tulevat B&O:lta.

LG V30 -älypuhelimen pääkamera sisältää valovoimaisen f/1.6-objektiivin. Lasista valmistettujen Crystal Clear -linssien luvataan tuottavan perinteisiä muovilinssejä paremman värintoiston. Toinen takakamera on tehokas laajakulma, jonka vääristymiä on vähennetty kaksi kolmasosaa verrattuna edeltävään V20-malliin.

Uudet Cine Video, Cine Effect ja Point Zoom -toiminnot sekä 15 erilaista väritehostetta tuovat uutta eloa videoihin. LG-Cine Log auttaa puolestaan tallentavat enemmän yksityiskohtia sekä laajemman dynamiikan ja värintoiston.

Graphy-toiminnon avulla kamera hakee asetuksia ammattilaisten ottamista valokuvista ja jäljittelee niiden tyyliä.

Kompakti paketti

Vaikka LG V30 sisältää kuusituumaisen FullVision oled -näytön, se on kahdeksan millimetriä lyhempi kuin edeltäjänsä. Puhelin on ainoastaan 7,3 millimetriä paksu ja painaa vain 158 grammaa. Se on kevyin älypuhelin, jossa on vähintään kuuden tuuman näyttö.

Näytön tarkkuus on 2 880 x 1 440 (qhd+), ja järjestelmäpiirinä toimii Snapdragon 835. Yhdessä niiden luvataan tarjoavan mahtavia grafiikkaominaisuuksia ja tuottavan upean VR-kokemuksen Googlen Daydream-alustan kanssa.

Erinomainen ääni

LG V30 on varustettu laadukkailla da-muuntimilla ja B&O Play -kuulokkeilla. Se on ensimmäinen älypuhelin maailmassa, joka tukee korkean erottelun äänentoistoa uudella mqa-tekniikalla (Master Quality Authenticated). Google Assistant mahdollistaa toimintojen hallinnan puhekomentojen avulla.

Myös kestävyyteen on panostettu: etu- ja takakuorta suojaa Gorilla Glass 5 -lasi, ja puhein täyttää Yhdysvaltain puolustusministeriön kestävyysvaatimukset, joissa se on läpäissyt 14 kategoriaa MIL-STD 810G Transit Drop -testissä. LG V30 on IP68-sertifioitu, joten se sietää jopa 30 minuutin upotuksen 1,5 metrin syvyyteen,

Pikalataus täyttää 50 prosenttia LG V30:n akusta 30 minuutissa. Puhelimen voi ladata myös langattomasti.

Lisätietoa saatavuudesta ja hinnoista kerrotaan lähempänä lanseerausajankohtaa. Tarkempia tuotetietoja voi lukea valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.