Kenwood Multipro kFlex soveltuu leivontaan, suikalointiin ja raastamiseen

Kaipaatpa sitten raikasta smoothie-välipalaa, terveellistä porkkanasalaattia tai maukasta pizzaa, Kenwood Multipro kFlex -monitoimikone on keittiössä apunasi. 

Kenwood Multipro kFlex sisältää leivontaan soveltuvan 3 litran teräskulhon, taikinasekoittimen, vispilän sekä vaahdotustyökalun. Leivonta-ainekset on helppo punnita sisäänrakennetun vaa’an avulla.

Teräsrunko piilottaa sisäänsä energiatehokkaan 1000 watin moottorin, jonka voimin vihannekset ja juurekset saa viipaloitua tai raastettua käden käänteessä. Sitruspusertimella taas valmistetaan vitamiinirikkaat mehut ja tehosekoittimella smoothiet sekä keitot.

Laite valitsee kulholle tai työkalulle hitaan tai suuren nopeuden automaattisesti. Nopeutta voi lisäksi nostaa tai laskea portaattomalla säätimellä.

Aikalaskuri vapauttaa leipurin keskittymään muihin askareisiin samalla, kun ainekset sekoittuvat leivontakulhossa.

Laitteen mukana toimitetaan myös tilava monitoimikulho ja laaja valikoima raastin-, suikalointi- ja viipalointiteriä sekä hienonnusterä. Näppärä säilytyslaatikko auttaa pitämään terät ja muut varusteet järjestyksessä.

Kenwood Multipro kFlex maksaa noin 500 euroa. Maahantuoja on Suomen Sähkötuonti Oy. Lisätietoja Kenwood-keittiökoneista löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.