Osta laatua vähällä rahalla black friday -tarjouksista

Vuoden suurin alennusmyynti black friday alkaa perjantaina 24. marraskuuta. Joissain liikkeissä tarjouksia näkyy jo koko edeltävän viikon, mutta todellinen hulina alkaa yleensä keskiyöllä.

Kuva: Shutterstock

Black friday -tarjoustuotteita on usein rajoitettu erä, joten nopeimmat noukkivat parhaat päältä. Ostohuumassa ei kuitenkaan kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä, kuten ostaa tavaraa jota ei oikeastaan tarvitse tai valita tuote pelkästään hinnan perusteella. Tärkeämpää on, että kotiin hankittu laite täyttää todellisen tarpeen ja palvelee tehtävässään pitkään sekä halutulla tavalla.

Black friday -tarjouksista löytää toki runsaasti myös laatutuotteita. Niitä etsivän kannattaa tutustua kiinnostaviin tuoteryhmiin etukäteen, lukea testejä, verkkokauppojen tuotearvosteluja sekä valmistajien sivustoja. Näin muodostuu ennakkokäsitys siitä, mitä black friday -kampanjoista kannattaa hakea ja mistä liikkeistä parhaat tarjoukset todennäköisimmin putkahtavat esiin.

Verkkokauppaostokset sujuvat ripeämmin, jos kirjautuu sivustolle etukäteen. Nimi-, osoite- ja maksutietoja ei silloin tarvitse naputella erikseen jokaisen ostoksen yhteydessä.

Moni tilaa omista suosikkiliikkeistään uutiskirjeen, jossa tarjouksista saatetaan tiedottaa etukäteen sähköpostin välityksellä. Se tuo lisää harkinta-aikaa ja auttaa tekemään fiksuja valintoja. Huomaavaisimmat vinkkaavat hyvistä tarjouksista myös kavereille.

Ostohuumassa kannattaa muistaa, ettei luottokorttitietoja ole syytä antaa muualle kuin tunnetuille verkkokaupoille. Sama pätee tuotteisiin, eli tunnettujen valmistajien mobiililaitteet, tietokoneet viihde-elektroniikka ja kodinkoneet ovat aina turvallisin valinta.

Gotech toivottaa lukijoilleen leppoisaa ostosperjantaita 24. marraskuuta!