Samsung Galaxy A8 sopii valokuvaajalle ja elokuvien ystävälle

Tänään julkistettu Samsung Galaxy A8 -älypuhelin sisältää elokuvien katseluun soveltuvan 5,6 tuuman infinity-näytön sekä kaksoisetukameran, jolla taustan pehmeyttä voi säätää jopa sen jälkeen, kun kuva on otettu.

Samsung Galaxy A8 on varustettu lippulaivamalleista tutuilla suosikkiominaisuuksilla, kuten reunoille kaartuva Infinity-näyttö. Täysin uutta on sen sijaan live focus -tarkennuksella varustettu kaksoisetukamera.

Kuvausominaisuudet ovat valmistajan mukaan huippuluokkaa myös vähässä valossa. Siitä pitävät huolen valovoimainen (f/1,7) 16 megapikselin takakamera sekä 16 ja 8 megapikselin kennolla varustettu etukamera, jonka valovoima on f/1,9.

Kahdesta linssistä koostuva etukamera mahdollistaa nopean vaihdon laajakulmaobjektiivin ja teleobjektiivin välillä lennosta. Muita uusia ominaisuuksia ovat ruokakuvien tasoa nostava food mode ja tyylikkään loppusilauksen mahdollistavat tarrat.

Elokuvia ja omia videoita

Tarkan 5,6 tuuman infinity-näytön ja sen leveän 18.5:9-sivusuhteen ansiosta elokuvat avautuvat laitteen koko pinnalle. Kaartuvien reunusten ansiosta puhelin sopii hyvin käteen parantaen katselu- ja käyttökokemusta.

Digitaalinen kuvanvakain poistaa tärinät videokuvasta, ja uusi hyper lapse -ominaisuus mahdollistaa aiempaa pidempien kokemusten jakamisen time lapse -videoiden muodossa.

Samsung Galaxy A8 näyttää tärkeimmät tiedot puhelimen näytöllä aina. Lisäksi puhelin on vedenkestävä ja pölytiivis (ip68). Galaxy A8 on lisäksi ensimmäinen A-sarjalainen, joka tarjoaa Samsung Gear VR -tuen. Suomessa myytävät mallit tukevat dual sim -ominaisuutta.

Samsung Galaxy A8
HINTALUOKKA 500 €, kaupoissa vuoden 2018 alussa
SUORITIN 2,2 GHz Octa-Core
NÄYTTÖ 5,6 tuumaa, 2220 x 1080, fhd+
MUISTI 4 gigatavua
TALLENNUSTILA 32 gigatavua, paikka 256 gigatavun micro sd -muistikortille
KAMERA takana 16 megapikseliä (f/1,7), edessä 16 ja 8 megapikseliä (f/1,9 ja f/1,9)
AKKU 3 000 mAh
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Android 7.1.1
YHTEYDET wlan 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5,0 GHz), bluetooth v5.0, nfc, dual-sim
LIITÄNNÄT usb-c
MUUTA sormenjälkitunnistin, sääsuojaus (ip68)
MITAT 149,2 x 70,6 x 8,4 mm
PAINO 172 grammaa
VÄRIT musta, kulta, orkidean harmaa