Bugatti Jacqueline – vedenkeitin kuin jalokivi

Italialaiset Innocenzo Rifino ja Lorenzo Ruggieri suunnittelivat yhteistyönä elegantin, naisten käsilaukkua pehmeästi muistuttavan vedenkeittimen, jossa innovatiivinen huipputekniikka yhdistyy italialaiseen muotoiluun.

Bugatti Jacqueline ei jätä mitään sattumanvaraan. Digitaalinäyttö kertoo tarkasti keittimessä olevan vesimäärän ja lämpötilan. Valaistu jalusta on näyttävä ja muistuttaa siitä, että keitin on päällä.

Jacqueline säilyttää teeveden halutussa lämpötilassa tunnin ajan. Kun veden lämpötila laskee, se nostetaan automaattisesti takaisin toivottuun astelukemaan

Keitintä jalokiven lailla koristava säätönuppi mahdollistaa lämpötilan säädön alueella 40-100 astetta. Teräsrunkoisen keittimen tilavuus on 1,2 litraa. Tyylikkään muotoilun viimeistelee läpinäkyvä Tritan-kahva.

Kaunis ja älykäs

Android- tai iOS-mobiililaitteeseen ladatun Bugatti B Chef -sovelluksen avulla voi ohjelmoida kello viiden teen vaikka viikon jokaiselle päivälle. Sovellus mahdollistaa jopa 20 profiilin luomisen. Ylellistä, kaunista ja toimivaa!

Bugatti Jacqueline maksaa noin 300 euroa. Se tulee saataville helmikuussa keskustan Stockmann-tavarataloon ja Stockmann.com -verkkokauppaan. Lisätietoja löytää valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.