Wilfa Classic+ -kahvinkeitin saa tyylikkäät mattapintaiset värit

Wilfa Classic+ on tyylikäs, moderni ja kestävä kahvinkeitin, joka on valmistettu harjatusta teräksestä. Yhden litran vesisäiliön ansiosta se sopii mainiosti myös pienempiin kotitalouksiin.

Wilfa Classic+ -kahvinkeittimellä on European Coffee Brewing Centren hyväksyntä, joten se täyttää muun muassa ajalle ja lämpötilalle asetetut korkeat laatuvaatimukset. Classic+ saavuttaa kahvin optimaalisen valmistuslämpötilan nopeasti, ja kahvi on valmista jo 4-6 minuutissa.

Omalla vastuksella varustettu lämpölevy pitää kahvin lämpimänä 40 minuutin ajan, minkä jälkeen keitin sammuu automaattisesti.

Säädettävä uuttoaika

Manuaalinen tippalukko antaa mahdollisuuden säätää uuttoaika sopivaksi veden määrän mukaan. Toisin sanoen kahvista tulee aina yhtä aromikasta riippumatta siitä valmistaako sitä yhden kupillisen vai täyden pannullisen.

Kahvinkeittimen säännöllinen puhdistus on todella tärkeää kahvin maun kannalta. Kalkki ja muut kertymät vaikuttavat paitsi kahvin makuun, myös lyhentävät keittimen elinikää. Wilfa Classic+ ilmoittaa merkkivalolla, kun puhdistus on tarpeen.

Lisätietoja Wilfa-kahvinkeittimistä saa valmistajan suomenkieliltä kotisivuilta. Uudet mattapintaiset värit ovat sininen, harmaa sekä terracotta, ja ne tulevat saataville helmikuussa.

Wilfa Classic+
HINTALUOKKA 150 euroa
TEHO 1550 wattia
VESISÄILIÖ 1 litra
LÄMPÖLEVY omalla vastuksella
AUTOMAATTINEN VIRRANKATKAISU 40 minuutin kuluttua
MUUTA irrotettava suodatinosa, manuaalinen tippalukko, uuttoaika säädettävissä automaattinen puhdistusmuistutus, virtauksensäädin
MITAT 35,5 x 33,2 x 17,0 cm
UUDET VÄRIT CMC-100BL sininen, CMC-100G harmaa ja CMC-100TC terracotta