Koko kuvaruutu toimii kaiuttimena Sony AF8 -sarjan oled-televisioissa

Sony julkisti ohuella oled-paneelilla varustetun A1-television noin vuosi sitten. Se oli ensimmäinen tv, jossa kuvaruutu toimii myös kaiuttimena. Nyt samaa tekniikkaa sovelletaan CES-messuilla esiteltävissä Sony AF8 -sarjan oled-televisioissa.

Sony AF8 -televisioiden kuvantoistosta huolehtii tehokas 4k hdr X1 Extreme -suoritin. Kuva on Sonyn aiempien oled-televisioiden tapaan täynnä hienoja detaljeja, värit näyttävät luonnollisilta ja musta toistuu syvänä. Katselukulma on sekin valmistajan mukaan poikkeuksellisen laaja.

Sony AF8 -mallit tukevat kolmea yleisintä laajasävyformaatteja, jotka ovat Hdr 10 Ja Dolby Vision sekä tv-lähetyksiin räätälöity Hlg (Hybrid Log Gamma).

Iso kuva mobiililaitteista

Android tv:n kautta ruudulle saa monipuolisia sisältöjä, kuten elokuvia, musiikkia, valokuvia, pelejä, sovelluksia, tiedonhaun ja paljon muuta. Äänikomennoilla voi hakea sisältöä, kysyä kysymyksiä ja hallinnoidan televisiota.

Sisäänrakennetun Chromecast-vastaanottimen avulla televisiosta on helppo toistaa sisältöä älypuhelimesta tai tabletilta. Pääsy Google Play -sovelluskauppaan mahdollistaa elokuvista, sarjoista ja peleistä nauttimisen televisiolla.

Minimalistinen muoto

Koko näyttöpinnan kattavan Acoustic Surface -kaiuttimen ansiosta tv on voitu muotoilla yhtenäiseksi ohueksi laataksi äänenlaadusta tinkimättä. Uuden pienennetyn jalustan ansiosta televisio on mahdollista sijoittaa entistäkin moninaisempiin paikkoihin.

Sony AF8 -televisioita valmistetaan 65- ja 55-tuumaisena. Tuloajat ja hinnat ilmoitetaan myöhemmin.