Samsung QuickDrive -tekniikka puolittaa pyykinpesuajan

Samsung QuickDrive -tekniikalla varustettujen pyykinpesukoneiden myynti alkaa Suomessa huhti- ja toukokuun taitteessa. Uuden tekniikan avulla pesuaika voidaan puolittaa, ja samalla energiankulutus vähenee jopa 20 prosenttia.

Uusien koneiden Q-Drum-pesurumpu koostuu suuresta päärummusta ja pyörivästä levystä. Koska levy liikkuu samaan aikaan eri suuntiin, pyykkiä pyöritetään enemmän kuin tavallisessa pesukoneessa. Näin tekstiilit puhdistuvat nopeammin ja tehokkaammin: SuperSpeed-pesuohjelma pesee 5 kilon pyykin peräti 39 minuutissa.

Nopeutetun pesuajan lisäksi koneessa on joukko muita älykkäitä ominaisuuksia. Sitä voi muun muassa ohjata mobiililaitteesta Smart Control -sovelluksella. Ohjaus älypuhelimella tai tabletilla toimii kodin wlan-verkon kantoalueella.

Raikasta pyykkiä pesusta toiseen

Höyrypesuohjelma poistaa valmistajan mukaan peräti 99,9 prosenttia vaatteiden bakteereista, ja AirWash-ohjelma raikasta vaatteet ilmalla.

AirWash käyttää ilmaa herkkien materiaalien hellävaraiseen puhdistukseen. Se on kuin oma kemiallinen pesula, jossa vaatteet voi pestä ilman huolta niiden kutistumisesta tai vaurioitumisesta pesukoneessa.

Eco drum clean -tekniikka poistaa puolestaan koneeseen kertyneen lian ja jäämät.

Yhtään sukkaa ei jää pesemättä

Moni on käynnistänyt pesukoneen vain huomatakseen myöhemmin, että lempipaita tai pariton sukka on jäänyt likavaatekoriin.

AddWash-ominaisuudella varustetun Samsung-pesukoneen voi pysäyttää koska tahansa kesken pesuohjelman ja lisätä tarvittaessa vaatteita. Pesu taukoaa napin painalluksella, ja toisella painalluksella aukeaa ovessa oleva lisäluukku, josta mahtuu lisäämään koneeseen jopa farkut.

Eco bubble -tekniikka ja digital inverter -moottori taas tekevät Samsung-pesukoneesta tehokkaan, energiaa säästävän ja hiljaisen.

Samsung QuickDrive -pesukoneet tulevat myyntiin Gigantti- ja Power-myymälöissä huhti- ja toukokuun vaihteessa. Malleja on kuusi, ja niiden hinnat asettuvat 1050 ja 1300 euron välille.