Bosch VarioStyle -jääkaapin väriä voi vaihtaa aina kun haluaa

Bosch esittelee fiksun tavan tuoda keittiöön persoonallista tyyliä ja vaihtaa sitä trendien ja mielialan mukaan. Bosch VarioStyle -jääkaappipakastimeen saa 19 eriväristä ovipaneelia klassisesta helmenvalkoisesta kirsikanpunaiseen ja keskiyönsiniseen. Ovipaneelin voi vaihtaa helposti ja nopeasti.

Uusimmat trendit näkyvät väreissä. Erityisesti vihreä on nyt muotia myös sisustuksessa. Pantone Color Institute on äskettäin nimennyt Greeneryn vuoden 2017 väriksi.

VarioStyle-värit mintunvihreä ja limenvihreä antavat mahdollisuuden sisustaa keittiö muodikkaasti vihreän sävyillä. Nämä värit eivät pelkästään ilmennä modernia ja yksilöllistä ilmettä, vaan ne kuvaavat elinvoimaisuuden, terveyden ja tietoisesti valitun elämäntavan kaltaisia ominaisuuksia.

Myös vaaleat sävyt ovat suosittuja. Varsinkin vaalea roosa antaa yleensä steriilille keittiölle hempeän säväyksen.

Värikästä vaihtelua ja persoonallista tyyliä

Bosch VarioStyle -jääkaappipakastimen kiinnitysjärjestelmä koostuu magneeteista ja piiloon jäävistä saranoista, joten ovipaneelit voi vaihtaa nopeasti ja helposti ilman työkaluja. Ulkonäkö vaihtuu helposti muutamassa minuutissa, ja sisustus saa uuden ilmeen. Kaikki 19 väriä ovat saatavilla kesäkuusta 2018 alkaen.

Kun Bosch VarioStyle -jääkaappipakastimen rekisteröi MyBosch-jäsenportaalissa, pääsee hyödyntämään vinkkejä, neuvoja, käyttöohjeita sekä tietoa uutuuksista. Samalla voi nähdä, mitä uusia ovipaneeleja VarioStyle-jääkaappipakastimeen on saatavana ja pysyä mukana trendien kehityksessä vaihtamalla ovipaneelit helposti oman maun mukaiseksi.

Näyttää raikkaalta ja pitää ruoan tuoreena

Vaikka ulkonäkö vaihtuu, energialuokkaan A+++ yltävän Bosch VarioStyle -jääkaappipakastimen teho pysyy ennallaan. NoFrost-toiminto tekee puolestaan sulattamisen tarpeettomaksi.

VitaFresh-järjestelmä ja kaksi erilaista ilmankosteusaluetta pitävät ruoan tuoreena pidempään. Ylemmällä VitaFresh-alueella vallitsee jatkuvasti nollan asteen lämpötila sekä alhainen ilmankosteus, joten liha ja kala säilyvät siellä hygieenisesti ilman epämiellyttävän hajun vaaraa. Alemmalla VitaFresh-alueella hedelmät ja vihannekset puolestaan hyötyvät korkeammasta ilmankosteudesta.

Uusi VarioStyle-jääkaappipakastin tarjoaa käytännölliset sisustusratkaisut, tehokkaan led-valaistuksen, elektronisen lämpötilan säädön ja ihanteellisen ilmankierron. Ne ovat täydellinen ratkaisu, kun keittiöön halutaan tuoreutta ja vaihtelua.

Bosch VarioStyle -jääkaappipakastimia saa 186 ja 203 cm:n korkuisina. Leveys on kummassakin 60 cm. Irralliset ovipaneelit tilataan erikseen, ja ne maksavat 186 cm korkeaan kaappiin noin 190 euroa.

Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.