Kämmenelle mahtuva bluetooth-kaiutin Sony SRS-XB01 ExtraBass

Sony SRS-XB01 on erittäin pieni, kevyt ja vedenkestävä kaiutin, joka kulkee helposti mukana kaikkialle. Sen voi ripustaa rannelenkistä esimerkiksi reppuun tai polkupyörän ohjaustankoon. Bassotoisto on kotelon kokoon nähden muhkea, ja se on viritetty kohdalleen passiivisäteilijällä.

Musiikin saa kuuluviin bluetooth-yhteydellä, ja toistoa on helppo hallita kaiuttimen päällä olevista painikkeista. Ellei langatonta yhteyttä ole käytettävissä, ohjelmalähteen voi liittää 3,5 mm:n linjatuloon. Akun luvataan riittävän 6 tunnin kuunteluun.

Sony SRS-XB01 sisältää myös mikrofonin, jonka avulla se toimii puhelimen hands free -laitteena. Kotelon värin voi valita kuudesta vaihtoehdosta.

Sony SRS-XB01
Hintaluokka 35 euroa
Bluetooth 4.2
Kaiutinelementti 3,8 cm
Akkukesto 6 tuntia
Kosteussuojaus ipx5
Mitat 8,2 x 5,8 x 5,7 cm
Paino 165 grammaa
Lisätiedot valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta