Sony α6400 tarkentaa luotettavasti myös liikkuviin kohteisiin

Sony α6400 on kätevän kokoinen, keskihintaluokkaan sijoittuva järjestelmäkamera. Runko ja vakaimella sekä zoom-moottorilla varustettu 16-50 mm:n objektiivi maksavat pakettina noin 1200 euroa. Kameran paras ominaisuus on huippuunsa kehitetty tarkennusautomatiikka.

Sony α6400 sisältää aps-c-kokoisen 24,2 megapikselin cmos-kennon. Kennolle on sijoitettu 425 vaihetarkennuspistettä ja 425 kontrastia mittaavaa tarkennuspistettä, jotka kattavat lähes koko kuva-alan.

Kinokoon Sony α9, Sony α7R III ja Sony α7 III -malleista tuttua silmätarkennusta on kehitetty entisestään. Paremman seurantakyvyn, nopeuden ja luotettavuuden lisäksi toimintoa aiempaa helpompi hallita. Silmätarkennuksen lisäksi uusi α6400 seuraa entistä paremmin myös näytöltä valittua liikkuvaa kohdetta. Sarjakuvaus etenee 11 ruutua sekunnissa jatkuvalla tarkennuksella

Laadukkaita 4k-videoita

Valokuvien ohella α6400 tallentaa uhd-tarkkuuden 4k-videoita kennon koko leveydeltä ilman pikselien yhdistelyä nopeudella 30, 25 tai 24 ruutua sekunnissa. Full hd -hidastuksia voi kuvata nopeudella 120p ruutua sekunnissa. Kokenut videokuvaaja arvostaa myös seeprakuviota sekä loivia s-log2- ja s-log3-profiileja. Sony α6400 on lisäksi valmistajansa ensimmäinen aps-c-kamera, joka tukee hlg-formaatin laajasävykuvaa.

Kohdetta tarkkaillaan kirkkaalta 3,0 tuuman ja 921000 pisteen kosketusnäytöltä tai xga-tarkkuuden oled-etsimestä. Näyttö kääntyy selfieitä ja vlogeja varten eteenpäin. Kyljessä on liitäntä mikrofonille, muttei kuulokkeille.

Sony α6400 tulee Euroopassa myyntiin helmikuussa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.