Samsung Galaxy Tab S5e on valmistajansa ohuin ja kevein 10,5 tuuman tabletti

Samsung Galaxy Tab S5e -tabletin valtteja ovat aiempaa pidempi akunkesto, kookas näyttö ja neljä AKG:n kalibroimaa kaiutinta, jotka kykenevät 3D-äänentoistoon. Laite on lisäksi kannettavampi ja kestävämpi kuin koskaan.

– Meidän nähdäksemme tabletteja käytetään pääosin kotona ja muiden ihmisten kanssa, jolloin laitteen suorituskyvyltä, viihdeominaisuuksilta sekä muotoilulta vaaditaan paljon. Uudet innovaatiomme tekevätkin tableteista entistä modernimpia ja perhe-elämään sopivia. Tab S5e on suorituskyvyltään huippuluokan tabletti, joka on mahdutettu sulavalinjaisiksi muotoiltuihin kuoriin. Älykkäät ominaisuudet, kuten Bixby 2.0, tekevät laitteesta kytketyn kotitalouden keskuksen, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Uusi, hoikempi muotoilu

Galaxy Tab S5e:n uusi muotoilu korostaa tyyliä ja käytännöllisyyttä. Laite on kannettavampi ja kestävämpi kuin koskaan, kiitos 5,5 millimetrin paksuuden, metallikuorten ja 400 gramman painon. Uutta, modernia muotoilua tukee sarja tyylikkäitä värivaihtoehtoja, kuten hopea, musta ja kulta.

Akunkestoa on parannettu jopa 14,5 tuntiin, joten Samsung Tab S5e on täydellinen kumppani pitkäkestoista tehoa, verkkoselausta, suoratoistoa tai pelaamista kaipaaville.

Kodin keskipiste koko perheelle

Erikseen myytävän lataustelakan avulla Galaxy Tab S5e saadaan kiinteäksi osaksi modernia kotia. Kun tabletti lepää telakassaan, Daily Board -toiminto näyttää valittuja valokuva-albumeja, ajan, päivämäärän ja säätiedot. Laite on näin aina ladattu ja valmiina käyttöön, ja kokonaisuus on hyödyllinen lisä kotiin kuin kotiin.

Galaxy Tab S5e on myös helppo jakaa läheisten kanssa jopa kahdeksan erillisen käyttäjäprofiilin ansiosta. Henkilökohtaiset kirjautumistiedot esimerkiksi sosiaaliseen mediaan tai suoratoistoon tallennetaan vain tietylle käyttäjäprofiilille, eli laitteella ei tarvitse kirjautua sisään ja ulos useista palveluista käyttäjän vaihtuessa.

Omaan profiiliinsa voi kirjautua vaikkapa pin-koodin tai sormenjälkitunnistuksen avulla. Lisäksi Tab S5e:ssä on perheen pienimmille tarkoitettu Kids Mode -tila, jonka kautta oppi- ja viihdesisällön käyttö on turvallista.

Älykkäämpi kuin koskaan

Samsung Galaxy Tab S5e on ensimmäinen Bixby 2.0 -avustajalla varustettu tabletti. Vuorovaikutus laitteen kanssa on siten entistä monipuolisempaa ja helpompaa, mikä taas tekee jokapäiväisen elämän hallinnasta tehokkaampaa ja laitteesta kodin keskipisteen.

Quick Command mahdollistaa monenlaiset mukautetut toiminnot äänikomentojen aikana, jolloin esimerkiksi tv:n voi käynnistää valot sytyttää samalla kertaa. Näin äänikomentojen käyttö kodissa on entistä nopeampaa ja helpompaa.

SmartThings-yhteensopivan Samsung-television sisältö on myös mahdollista peilata tabletin näytölle, tai toisin päin. Siksi huonetta vaihtaessaan ei tarvitse enää huolehtia, että lempisarjan huippuhetket jäävät näkemättä.

Samsung DeXin ja uutuustabletille tehdyn, lisävarusteena hankittavan näppäimistön avulla voi siirtyä suoraan viihteen parista työskentelemään täydessä työpöytäympäristössä, joka on mahdollista laajentaa myös suuremmalle ulkoiselle näytölle.

Tarvittaessa Tab S5e:llä pystyy myös soittamaan puheluita tai lähettämään viestejä suoraan tabletilta tai Wi-Fi-verkon yli, jos puhelin ei ole käsillä. Tämä on erityisen kätevää niinä hetkinä, kun tarvitaan suurempaa näyttöä ja puhelin laitetaan sivuun.

Nautittavampaa viihdettä

Galaxy Tab S5e:ssä on 2560 x 1600 pisteen Super Amoled -näyttö (287 ppi), 16:10 kuvasuhde eikä näkyvää kotipainiketta. Edge to Edge -tyylisen näytön koko on 10,5 tuumaa, ja aiempaa ohuempien näytönreunusten ansiosta se peittää 81,8% laitteen etuosasta. Visuaalinen viihde on siis Tab S5e:llä vahvimmillaan, olipa kyse sitten eeppisestä jättielokuvasta tai lempi-tv-sarjasta.

Tab S5e:n näytön tarjontaa tukee sävykäs äänentoisto, jonka mahdollistavat neljä kaiutinta sekä automaattisesti kääntyvä stereoäänentoistoteknologia. Lopputuloksena on vahva ja vaikuttava äänimaailma, joka mukautuu siihen, pidetäänkö tablettia pysty- vai vaakatasossa. Äänentoisto on lisäksi AKG:n virittämä ja varustettu 3D-toistoon Dolby Atmos -tuella.

Samsung Galaxy Tab S5e saapuu myyntiin huhtikuun lopussa. WiFi-versio maksaa noin 450 euroa ja 4g-versio noin 500 euroa. Värivaihtoehdot ovat musta, kulta ja hopea. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.