Roidmi X20 on tehokas johdoton pölynimuri, jolla voi myös mopata

Pussittomista, akkukäyttöisistä varsi-imureista on tullut erittäin suosittuja, sillä ovathan parhaat mallit sekä käteviä että tehokkaita. Roidmi on innovatiivinen pölynimuri, joka osaa myös mopata lattiat.

Roidmi X20 -mallissa on kolme imutehoa: vakio, tehostettu ja maksimi. Toiminta-ajat ovat vastaavasti 65, 38 ja 10 minuuttia. Kevyen, vain 2,6 kiloa painavan imurin kanssa on helppo liikkua ympäri taloa.

Mikäli lattia kaipaa perusteellisempaa puhdistusta, imuriin voi napsauttaa magneetilla kiinnittyvän moppisuuttimen. Sen avulla saa aikaan kaksi kertaa puhtaampaa puolessa ajassa.

Sovellus älypuhelimeen

Älypuhelimaan ladattavan sovelluksen avulla voi hallita ja tarkistaa eri toimintoja, kuten millä teholla imuri käynnistetään ja milloin suodattimet pitää pestä tai vaihtaa. Sovelluksesta näkee myös akun tilan, joten tiedät, miten pitkään voit imuroida ja kuinka kauan olet jo imuroinut kaikkiaan tai päiväkohtaisesti. Kaiken tämän lisäksi saat vielä tiedon siitä, kuinka paljon kaloreita paloi imuroidessasi.

Palkittua muotoilua

Saatavilla on yhteensä neljä erilaista Roidmi-mallia, joissa on Pohjoismainen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Roidmi on saanut peräti 6 kansainvälistä muotoilupalkintoa.

Hienon yksityiskohdan löytää suuttimen etuosasta. Siinä olevat anturit tunnistavat pimeät kulmat, nurkkaukset ja huonekalujen alustat, ja kytkevät suuttimeen valot.

Roidmi X20
Hintaluokka 540 euroa
Valmistajan kotisivut www.roidmi.com
Maahantuojan kotisivut www.witt.fi
120 000 rpm – harjaton moottori
145 Air Watt
Sotkeutumattomat harjakset, hiukset ja karvat eivät tartu rulliin
65 minuutin toiminta-aika
Magneettinen seinäteline, josta langaton lataus
Kaksoissuodatin
Sovellusohjaus
Valoherkkä anturi