Henkilökohtainen ilmankostutin Stadler Form Emma matkalle ja kotiin

Emma on kompakti ja kevyt ilmankostutin, joka kulkee mukana kaikkialle. Se varmistaa, ettei kuivasta ilmasta tarvitse kärsiä missään.

Suositeltava ja miellyttävä sisäilmankosteus on 40-60 prosenttia. Keskuslämmityksen paahtaessa ja etenkin talviaikoina, sisäilman kosteus saattaa jäädä alle 20 prosenttiin. Moni on matkustaessa huomannut, että hotellihuoneiden ilma on usein kuivaa. Kun ilmankosteus on sopiva, nenä, silmät ja iho eivät tunnu kuivilta, flunssan saamisen riski pienentyy ja uni on syvempää.

Stadler Form Emma on kätevä ratkaisu kuivan huoneilman ongelmiin. Se on henkilökohtainen ilmankostutin, joka varmistaa sopivan ilmankosteuden lähelläsi. Emma on varustettu usb-virtalähteellä, joten käyttö onnistuu missä tahansa, esimerkiksi varavirtalähteen kanssa. Toiminta- ajaksi luvataan 10000 mA varavirtalähteellä ja pienimmällä teholla 8 tuntia. Mukana tulee myös adapteri, jolla Emma toimii myös kotona verkkovirrassa.

Pieni ja hiljainen

Emma rakastaa matkustamista, ja se on kevyt (0,4 kg) ja pieni (128 x 215 x 80 mm). Tilaa säästyy, kun laitetta voi säilyttää ja kuljettaa oman puolen litran vesisäiliönsä sisällä. Omassa säilytyspussissaan Emma kulkee mukana kaikkialle.

Valittavana on kaksi asetusta, joista voi asettaa sopivan kosteutustason. Emman läsnäoloa ei edes huomaa makuuhuoneessa sillä se on erittäin hiljainen. Myös led-valon saa himmennettyä tai sammutettua kokonaan, joten valokaan ei häiritse. Väriksi voi valita valkoisen tai mustan.

Stadler Form Emma maksaa noin 60 euroa, ja sitä myyvät muun muassa www.stadlerform.fi ja Prisma. Maahantuoja on Suomen Sähkötuonti Oy.