Liebherr BluPerformance 2.0 kylmälaitteet hemmottelevat hedelmiä ja vihanneksia

Saksalaisen Liebherr BluPerformance 2.0 -jääkaappipakastimen melutasoa on laskettu, sisustus on päivitetty entistä käytännöllisemäksi ja BioFresh-laatikoiden kosteuden voi nyt säätää 100 prosenttiin.

Uudistuneiden BioFresh-laatikoiden ansiosta hedelmien ja vihannesten tuoreus säilyy valmistajan mukaan jopa 25–50 prosenttia pidempään kuin nykyisessä BioFresh-järjestelmässä. Näin kodin elintarvikkeille tarjotaan erinomaiset olosuhteet, ja vihanneksia ja hedelmiä voi säilyttää BioFresh-laatikossa ilman pakkauksia.

Muita Liebherr BluPerformance 2.0 -jääkaappipakastimen uudistuksia ovat kätevä kaksiosainen munakenno, uusi voirasia, tiiviillä kannella suljettava iso jääpalakenno ja NoFrost-pakastimen teleskooppiliu’ut. Lisäksi äänitaso on laskenut 34 desibeliin (A).

Lisätietoja Liebherr BluPerformance 2.0 -kylmälaitteista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.