Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 -sauvasekoitin hallitsee myös vakuumisäilytyksen

Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 on poikkeuksellisen tehokas sauvasekoitin, joka pystyy käsittelemään entistä kovarakenteisempia raaka-aineita. Kokonaisuuteen kuuluu myös vakuumipumppu, ruokarasiat sekä uudelleen suljettavat pussit vakuumisäilytystä varten.

Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 sisältää tehokaan 1000 watin moottorin, joka toimii 12 eri nopeudella. Tärisemätön moottori ja ergonominen kädensija parantavat käyttömukavuutta.

Sauvasekoitin sisältää vakuumipumpun, joka on helppo liittää ruoansäilytysastiaan. Ruoan säilyttäminen vakuumissa hidastaa raaka-aineiden hajoamisprosesseja, mikä pidentää säilyvyyttä jopa kaksinkertaisesti. Siksi vakuumitekniikka on helppo tapa vähentää ruokahävikkiä.

Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 on saatavana useissa kodin elektroniikan myymälöissä. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.