Sage Smart Oven Pizzaiolo tuo pizzaan aidon kiviuunin maun

Sisällä käytettävä pizzauuni Sage Smart Oven Pizzaiolo hyödyntää älykästä ja hallittua lämpötekniikkaa, joka valmistajan mukaan onnistuu tuottamaan aidon kiviuunimaun.

Smart Oven Pizzaiolo on pieni, hyvän näköinen ja kompakti uuni, jossa voi kypsentää kaiken aidosta italialaisesta rapeasta pizzasta amerikkalaiseen pannupizzaan. Korkea 400 asteen lämpötila kypsyttää täydelliset pizzat 2 minuutissa!

Pala rapeaa leipää, täytettynä juuri niillä aineksilla, joista pidät eniten. Onko mitään sen parempaa? Optimaalinen pizza paistetaan puulämmitteisessä kiviuunissa. Italialaiset mestarit käyttävät juuri tällaisia uuneja, mutta hyvin harvalla on keittiössään tilaa tällaiselle jättiläiselle.

Rapean kuoren salaisuus

Sage on kehittänyt uuden lämmitysjärjestelmän nimeltään Elements IQ. Se ”kopioi” kiviuunin tekniikkaa. Pizzauuni kuumenee peräti 400-asteiseksi, ja lisäksi lämpöä syötetään useista eri suunnista – pizzatyypistä riippuen. Esimerkiksi viistosti johdettu lämpösäteily on rapean kuoren salaisuus.

Element IQ -järjestelmän algoritmit säätelevät lämpöä ja lähettävät sen eri suunnista. Se on Innovatiivinen tekniikka, joka käyttää antureita ja pid-lämpötilasäätöä valitun pizzatyypin kypsentämiseen täydelliseksi.

Helppo ja turvallinen

Kun luukun avaa, pizzakivi tulee esiin uunista – ei paljon, mutta tarpeeksi, jotta pizzan voi ottaa uunista poltattamatta itseään. Kun luukku suljetaan, kivi työntyy takaisin.

Helppokäyttöinen Sage Smart Oven Pizzaiolo -uuni maksaa noin 800 euroa. Sen avulla pizzanpaisto nousee kotona aivan uusiin ulottuvuuksiin ­– eikä entiseen ole enää paluuta. Pääedustaja on Witt Finland.