Nikon Coolshot 40i GII auttaa parantamaan golfpeliä

Golfaajille tarkoitettu Nikon Coolshot 40i GII on parannettu versio 40i-laseretäisyysmittarista. Mittausalue on kasvanut entisestään ja ulottuu nyt 7,5 metristä 1460 metriin, joten etäisyys lippuun on entistä helpompi mitata. Locked on -tekniikka pitää huolen siitä, että etäisyys mitataan tarkasti lippuun eikä taustaan.

Koska Coolshot 40i GII sisältää kaksi mittaustilaa, se soveltuu sekä tavalliseen pelikäyttöön että virallisiin kilpailuihin. Gold-tilassa mittari näyttää todellisen etäisyyden sekä etäisyyden, jossa kallistuskulma on korjattu. Todellisen etäisyyden tila näyttää nimensä mukaisesti vain todellisen etäisyyden.

Toimintatilaa on helppo vaihtaa napin painalluksella. Turnauksessa virkailijat voivat nähdä todellisen etäisyyden ilmaisimen led-valon vilkkuvan. Se näyttää, ettei nousun/laskun mittaus ole käytössä.

Golf-tilan etäisyysmittaus, jossa kallistuskulma on korjattu, auttaa normaalissa pelissä parantamaan tuloksia viheriöllä, jossa etäisyyttä on vaikea arvioida ylä- ja alamäkien vuoksi. Hyper Read -tekniikka mittaa etäisyyden välittömästi noin 0,3 sekunnissa.

Kätevän kokoinen (41 x 74 x 91 mm) ja kevyt (170 g) etäisyysmittari kulkee helposti mukana. Kookas okulaari (18 mm) helpottaa käyttöä, ja silmälaseja tarvitseva arvostaa pitkää silmäetäisyyttä.

Nikon Coolshot 40i GII maksaa noin 410 euroa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.