Bosch XXL -jääkaappipakastimissa on runsaasti tilaa tuoreille elintarvikkeille

Monissa kotitalouksissa on huomattu, etteivät jääkaapit ole riittävän tilavia, ja että niissä tarvitaan paljon enemmän tilaa elintarvikkeiden säilyttämistä varten. Siksi Bosch esittelee laajan valikoiman korkean suorituskyvyn jääkaappipakastimia, joiden mitat ovat poikkeuksellisen suuret.

Yhä useammat haluavat syödä terveellisesti, eli ensisijaisesti tuoretta ruokaa. Lisäksi ostoksilla on pandemian aikaan totuttu käymään aiempaa harvemmin, joten jääkaapissa ja pakastimessa tarvitaan entistä enemmän tilaa.

Bosch XXL -kylmälaitteita valmistetaan useina mitta- ja ominaisuusvaihtoehtoina, joka sopivat jokaiseen keittiöön ja erilaisiin käyttötilanteisiin. Esimerkiksi mallin KGE49AICA tilavuus on peräti 413 litraa. Huippumallin KGF56PIDP leveys on 70 cm, syvyys 80 cm ja tilavuus 480 litraa. Energiatehokkuus yltää korkeimpaan luokitukseen A+++

Kummassakin on joustavasti muunneltava sisustus, laaja valikoima mukavuuksia sekä tuoresäilytysjärjestelmä, jossa herkät elintarvikkeet pysyvät tuoreina pidempään. Ne ovat oikea valinta, kun kotiin halutaan ostaa harvemmin ja enemmän kerrallaan.

Kaikki helposti ulottuvilla

Tilaville jääkaappipakastimilla on yhteistä se, ettei niissä elintarvikkeita tarvitse piilottaa eikä pinota, jolloin alimmat jäävät unohduksiin ja puristuksiin. Kaikki on näkyvillä ja kaikkeen pääsee helposti käsiksi.

Vain muutaman senttimetrin ero ulkomitoissa luo paljon enemmän tilaa sisäpuolelle. Kymmenen senttimetriä leveämpään Bosch XXL -jääkaappipakastimeen mahtuu jopa leivinpeltejä sekä vesimeloneja ja muita suuria elintarvikkeita.

Korkeussäädettävät lasihyllyt, joista osa on laajennettavissa, parantavat näkyvyyttä ja saavutettavuutta. Samaan tähtäävät erityinen pulloteline ja läpinäkyvät pakastelaatikot.

Pakastinosan NoFrost- tai LowFrost-teknologia estää jääkiteitä kertymästä elintarvikkeisiin ja takaa suurimman mahdollisen mukavuuden. Tarkka elektroninen lämpötilan säätö auttaa luomaan ihanteelliset säilytysolosuhteet ja optimoimaan energiatehokkuuden.