De Dietrich kehitti automaattisen lieden, jossa on tarkka paistolämpömittari ja sous vide

De Dietrich -liesi mittaa kypsennyslämpötilan suoraan kattilasta yhden asteen tarkkuudella. Perfect Sensor -paistolämpömittarin ja lieden saumaton yhteistyö huolehtii siitä, että täydellinen bearnaise-kastike tai temperoitu suklaa syntyy uskomattoman helposti.

Ranskalainen De Dietrich painottaa tuotteissaan laatua ja innovaatiota, joten uusi liesitaso on upea elementti keittiössä. Se hyödyntää uusinta tekniikkaa ja älykkäitä ominaisuuksia nostaen ruoanlaiton mukavuuden ja onnistumisvarmuuden uudelle tasolle.

Liesitaso tekee erillisestä sous vide -laitteesta virattoman. Tarvitaan vain liha, pannu sekä mukana toimitettava tyhjiöpakkauslaite. Liesitaso hoitaa loput – helppoa, kätevää ja herkullista.

Kuusi tapaa kypsentää

Induktioliedessä on kuusi eri ohjelmaa, eli paistolämpömittari sekä viisi esiasetettua ohjelmaa.

Expert-tila soveltuu niille, jotka vaativa tarkkuutta ja täydellisiä tuloksia joka kerta: aseta paistolämpömittari kattilaan ja valitse haluamasi lämpötila 1 asteen tarkkuudella väliltä +40 °C – +180 °C.

Sulatustoiminnossa liesitaso varmistaa, että sulatus tetenee hitaasti ja hallitusti. Lämpötila voidaan valita manuaalisesti +40 °C – +70 °C väliltä.

Sous vide -kypsennetty liha on takuulla mureaa ja mehevää. Liha pakataan tyhjiöpakkaukseen mukana toimitettavalla tyhjiöpakkauslaitteella ja nostetaan pannulle. Tämän jälkeen liesi hoitaa loput.

Lämmönsäilytystoiminnossa lämpötila voidaan asettaa +65 °C – +80 °C välille.

Pitkäkestoinen ruoanlaitto -ohjelmalla syntyy suussa sulavaa paahtopaistia.

Automaattinen kiehuminen -asetus saavuttaa kiehumispisteen salamannopeasti.

De Dietrichin -liesitasot avustavat ruoanlaitossa silloin kun tarkkuudella ja pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys – olitpa sitten aloittelija, kokenut kotiäiti tai kokki.

Mallisto
De Dietrich DPI7688XT, 65 cm, 1700 euroa
De Dietrich DPI7884XT, 80 cm, 1800 euroa
Lisätiedot: www.de-dietrich.com