LG Tone Free HBS-FN6 -kuulokkeet puhdistuvat itsekseen latauskotelossa

Täysin langattomien LG Tone Free HBS-FN6 -kuulokkeiden UVnano-kotelo puhdistaa tulpat bakteereista latauksen aikana. Meridian Audion Headphone Spatial Processing -tekniikka saa aikaan kaiutinkuuntelua muistuttavan äänimaiseman.

Taajuuskorjaimen neljä esiasetusta tuottaa eri tilanteisiin soveltuvan kuuntelukokemuksen: natural soveltuu tasapainoista sointia arvostavalle, immersive korostaa tilantuntua, bass boost antaa matalille taajuuksille lisäpotkua ja treble boost kirkastaa ääntä.

Kuulokkeiden tiukasti korvakäytävään istuva muotoilu vaimentaa suurimman osan ympäröivästä melusta. Ambient Sound -tilassa ympäristön äänet saa kuuluviin napin painalluksella.

UV-valo puhdistaa

UVnano-kotelo suojaa kuulokkeita, huolehtii lataamisesta ja parantaa hygieniaa. Tutkimuksissa on todettu, että korvakäytävän suulle asetettaviin tulppakuulokkeisiin kertyvät bakteerit voivat johtaa korvatulehduksiin. Latauskotelon UV-valo tuhoaa valmistajan mukaan 99,9 prosenttia E. coli- ja S. aureus -bakteereista, joita saattaa lymytä kuulokkeiden allergiaystävällisissä silikoniosissa.

Viiden minuutin lataus kotelossa tuottaa tunnin kuunteluaikaa. Täyteen ladattujen kuulokkeiden käyttöaika on kuusi tuntia, ja latauskotelon kanssa kuuntelunautintoa riittää yhteensä 18 tunniksi.

Helppo käyttää

Kuulokkeiden käytettävyyttä ja kestävyyttä kehutaan erinomaiseksi, ja IPX4-roiskesuojaus antaa treenatessa turvaa sateelta ja hieltä. Kuuloketta koskettamalla voi pysäyttää ja jatkaa musiikkia, vaihtaa kappaletta ja säätää äänenvoimakkuutta ottamatta puhelinta taskusta. Puhelinta voi lisäksi ääniohjata Google Assistantilla ja Sirillä.

LG Tone Free HBS-FN6 -kuulokkeet maksavat noin 150 euroa. Väriksi voi valita mustan tai valkoisen. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.