Samsung Galaxy S22 -puhelimissa on entistäkin paremmat ja älykkäämmät kamerat

Samsung Galaxy S22 -sarja sisältää kolme huippuluokan älypuhelinta. Niissä on valmistajan mukaan kattavat ominaisuudet, viimeiseen asti hiottu suorituskyky – ja laadukkaat kamerat, joilla saa erinomaisia kuvia myös niukassa valossa.

Galaxy S22 -sarjan puhelimet sisältävät uudenlaisen, adaptive pixel -tekniikkaan perustuvan ominaisuuden, joka parantaa kuvanlaatua vähässä valossa. Pääkamerassa on tavallista kookkaampi kenno, joka koostuu Galaxy S22 Ultrassa 108 miljoonasta ja malleissa S22 ja S22+ 50 miljoonasta kuvapisteteestä. Tiheä pikseliverkko toistaa yksityiskohdat tarkasti, mutta niukassa valossa pienet pikselit eivät ole eduksi. Siksi niitä yhdistetään yökuvauksen asetuksessa suuremmiksi kuvapisteryhmiksi.

Suurikokoisten pikseleiden ansiosta pääkamerat pystyvät vangitsemaan enemmän valoa ja dataa optimoiden myös videoiden valon ja yksityiskohdat. Lisäksi S22 Ultran Super Clear Glass -linssi auttaa välttämään heijastuksia valokuvissa ja videoissa

Sekä Galaxy S22:ssa että S22+:ssa on 50 megapikselin pääkameran lisäksi 10 megapikselin tele ja 12 megapikselin ultralaajakulma. Samsung Galaxy S22 Ultrassa on 108 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulma ja kaksi 10 megapikselin telekameraa.

Tekoälyn voimalla

Etenkin huippumalli Galaxy S22 Ultra on täynnä uusia tekoälyominaisuuksia, joiden ansiosta kuvaaja voi keskittyä erinomaisten valokuvien ja videoiden sommitteluun ja ottamiseen. Valotuksen, herkkyyden ja valkotasapainon asetuksia voi tehdä samaan tapaan kuin järjestelmäkameroissa.

Koko Galaxy S22 -sarja on varustettu Samsungin uusimmalla tekoälyteknologialla. Uuden AI Stereo Depth Map -teknologian ansiosta saa hienoja henkilökuvia, ja lisäksi Galaxy S22 -sarjan uusi muotokuvatila osaa korostaa lemmikkieläinten turkkia ilman, että se sulautuu taustaan.

– Älypuhelimiemme kamerat ovat entistä monipuolisempia. Voimme ilmaista itseämme valokuvien ja videoiden avulla ja olla yhteydessä ihmisiin, joista välitämme. Siksi keskityimme uusimman S-sarjan suunnittelussa huippuluokan kameratoimintoihin, joita voi hyödyntää yötä päivää, ja joita ohjaa tähän mennessä paras ja tehokkain mobiilisuorittimemme, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Tehoa ja suorituskykyä

Koko S22 -sarjassa on pitkäkestoiset akut, ja Galaxy S22+ ja S22 Ultra sisältävät jopa 45 watin pikalataustuen, joka mahdollistaa puhelimen latauksen lyhyessä ajassa.

Sarjojen ja elokuvien suoratoisto on saatu näyttämään entistä paremmalta Galaxy S22 -sarjan Dynamic Amoled 2X ]-näytöllä. Galaxy S22:n 6,1 tuuman näyttö, Galaxy S22+:n 6,6 tuuman näyttö ja Galaxy S22 Ultran 6,8 tuuman näyttö on varustettu älykkäällä -tekniikalla, joka säätää näytön automaattisesti ympärillä olevan valaistuksen mukaisesti parantaen värikontrastia. Lisäksi laitteiston suorituskyvyn parannukset ovat nostaneet näytön kirkkautta: S22:n enimmäiskirkkaus on jopa 1 300 nitiä, kun taas S22+- ja S22 Ultra -malleissa se yltää 1 750 nitiin.

Kynä käteen

Galaxy S22 Ultra yhdistää parhaat puolet kahdesta älypuhelinperinnöstä. Sisäänrakennetulla S Penillä, edistyneellä yökuvauksella, video-ominaisuuksilla ja pitkällä akunkestolla varustettu Galaxy S22 Ultra on Samsungin tähän mennessä tehokkain Ultra-laite.

Uusi S Pen on tähän mennessä nopein ja reagoivin kynämalli. Sillä voi kirjoittaa ja piirtää S22 Ultran näytölle 70 prosenttia pienemmällä viiveellä ja tutkia sovelluksia uusilla tavoilla. S Penin ansiosta S22 Ultra on enemmän kuin puhelin!

– Samsung pyrkii jatkuvasti kehittämään premium-kategorian älypuhelimia entistä paremmaksi. Galaxy S22 Ultra yhdistää Galaxy Noten suositun toiminnallisuuden ja S-sarjan tärkeimmät ominaisuudet, joka luo ainutlaatuisen mobiilikokemuksen. Tämä on selvä harppaus eteenpäin mobiiliteknologialle ja asettaa todellisen uuden standardin sille, mitä älypuhelin voi olla”, Mika Engblom jatkaa.

Kestäväksi suunniteltu

Galaxy S22- ja S22+ -mallien tyylikäs ulkoasu on viimeistelty suoralla näytöllä, jossa on laadukas pinta. Nyt S-sarjan kamerakotelo on suunniteltu vastaamaan puhelimien taustapuolen väriä, ja siinä on ohut ja symmetrinen metallirunko, joka sulautuu muuhun ulkoasuun. Sekä Samsung Galaxy S22 että S22+ ovat saatavilla Phantom Black-, Phantom White-, Green- ja Pink-väreissä.

Saumattomasti integroidut kameralinssit ja elegantti muotoilu tekevät Galaxy S22 Ultrasta ulkonäöltään ensiluokkaisen. S22 Ultran uudestaan suunniteltu ulkoasu on täydennetty Note-sarjasta tutuilla terävillä kulmilla. Virtaviivaisesti muotoiltu Galaxy S22 Ultra on myös kestävä. S22 Ultra on saatavilla neljässä eri värivaihtoehdossa, jotka ovat Phantom Black, Phantom White, Green sekä kaunis uutuusväri Burgundy.

Galaxy S22, S22+ ja S22 Ultra ovat ensimmäiset Armor Aluminium -runkoiset S-sarjan puhelimet, eli ne ovat tähän mennessä kestävimmästä materiaalista valmistetut Samsungin S-sarjan puhelimet. Galaxy S22 -sarja esittelee myös ensimmäistä kertaa uuden Corning Gorilla Glass Victus+ -lasin sekä edessä että takana. Laitteet ovat lisäksi IP68-luokituksen mukaisesti vesi- ja pölysuojattuja. Koko Galaxy S22 -sarjaa tuetaan jopa neljän sukupolven Android-päivityksillä.

Galaxy S22 -sarjan avulla on helppo tehdä puhelimesta itsensä näköinen. Samsungin selkeällä ja intuitiivisella One UI -käyttöliittymällä voi mukauttaa muun muassa aloitusnäytön ja widgettien ulkoasua sekä kuvakkeiden värejä. Käyttöliittymästä pääsee myös helposti erilaisiin hymiöihin, gif-kuviin ja tarroihin suoraan näppäimistöltä.

Knox Vault turvaa tiedot

Galaxy S22 -sarja on suojattu Samsungin tehokkaalla Knox Vault -tietoturva-alustalla. Se sisältää suojatun prosessorin ja muistin, joka suojaa arkaluontoisia tietoja, kuten salasanoja, biometrisiä tietoja tai Blockchain-avaimia puhelimen pääkäyttöjärjestelmästä.

Käyttöliittymän tietosuojapaneelin ja eri ilmaisimien avulla on helppo nähdä, mitkä sovellukset käyttävät tietoja ja kameraa. Sen jälkeen on helppo päättää, haluaako myöntää vai evätä pääsyn jokaiselle yksittäiselle sovellukselle. Galaxy S22 -sarja sisältää myös uusia suojausominaisuuksia, kuten ARMmicro-arkkitehtuuri, jotka vähentävät käyttöjärjestelmään ja muistiin kohdistuvien kyberhyökkäysten riskiä.

Entistä kokonaisvaltaisempi Samsung Galaxy -ekosysteemi

Uuden S22-sarjan lisäksi Samsung on julkistanut uuden Tab S8 -tablettimalliston ja kattavan ohjelmistopäivityksen Galaxy Watch4 -sarjan älykelloille. Galaxy Tab S8, Tab S8+ ja Tab S8 Ultra on suunniteltu uudelle yhteistyön ja moniajon aikakaudelle, ja se on Samsungin tähän mennessä monipuolisin tablettisarja.

Samsung Galaxy S22, S22+ ja S22 Ultra ovat saatavilla 25. helmikuuta 2022 alkaen valituilta jälleenmyyjiltä ja Samsung.fi-sivustolta. Samsung Galaxy S22 maksaa 899 – 949 €, Galaxy S22+ 1 099 – 1 149 € ja Galaxy S22 Ultra 1 299 – 1 699 €.

Kun Galaxy S22, S22+ tai S22 Ultran ennakkotilaa 9.-24.2.2022 välisenä aikana, saa kaupan päälle mustat Galaxy Buds Pro -kuulokkeet ilman lisäkustannuksia (arvo noin 229€). Kun ostaa S22-sarjan puhelimen ennakkoon valituilta yhteistyökumppaneilta, saa myös jopa 150 euroa ylimääräistä vaihtoarvoa vanhaan puhelimem.