Bosch Serie 6 on erityisen hiljainen ja energiatehokas jääkaappipakastin

Vapaasti sijoitettava ja 2 metriä korkea Serie 6 on Boschin tähän mennessä hiljaisin jääkaappipakastin. Edistyksellisen kompressoritekniikan, koordinoitujen komponenttien ja tehokkaan eristyksen ansiosta äänitaso jää 29 desibeliin, mikä on verrattavissa kevyen tuulenvireen ääneen. Lisäksi jääkaappipakastin kuuluu parhaaseen A-energialuokkaan.

Erityisen hiljaiset jääkaappipakastimet ovat suosittuja avoimissa tiloissa sekä kodeissa, joissa työskennellään etänä. Tällainen jääkaappipakastin ei häiritse esimerkiksi etäpalaveria.

Bosch Serie 6 -jääkaappipakastin tarjoaa suurimman osan niistä ominaisuuksista, joita kotitaloudet toivovat. NoFrost-tekniikka estää huurteen muodostumisen jääkaappi- ja pakastinosaan, eikä niitä tarvitse sulattaa. Useita hyllyjä voi siirtää sivu- ja korkeussuunnassa, mikä tuo lisää tilaa ja tarjoaa paremman yleiskuvan sisätiloista.

VitaFresh-laatikot pitävät lämpötilan lähellä 0°C, joka pidentää lihan ja kalan käyttöaikaa. Tilavassa ja kosteutta säätävässä vihanneslaatikossa hedelmät ja vihannekset pysyvät pidempään tuoreina, ja Multi Airflow-järjestelmä varmistaa tasaisen ja optimaalisen ilmankierron. Super Cooling- ja pikapakastustoiminto ovat käteviä, kun jääkaappiin ja pakastimeen lisätään kerralla suuri määrän ruokaa kaupassa käymisen jälkeen.

Jääkaappipakastin täyttää A-energialuokituksen vaatimukset. Se on erityisen tärkeä laitteelle, joka on päällä tunnista toiseen, vuoden ympäri.

Lisätietoja Bosch Serie 6 -jääkaappipakastimesta saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivulta.