Samsung lupaa Galaxy AI:lle uutta aikakautta – tässä ensisilmäys tulevasta

Samsung Galaxy auttoi muuttamaan puhelimen tärkeäksi viestintävälineeksi. Vaikka kaikkien huomio on nyt tekoälyssä, osa sen parhaista puolista ei vielä näy mobiiliteknologiassa. Samsung lupaa, että Galaxy muuttaa tämänkin asian.

Galaxy AI on uusi universaali älykkyys puhelimessa. Sen kerrotaan luovan uusia mahdollisuuksia niihin tilanteisiin, missä sillä on suurin merkitys – esteettömään viestintään, tuottavuuteen ja luovuuteen.

Galaxy AI on laaja matkapuhelinten tekoälykokemus, joka yhdistää Samsungin kehittämän laitekohtaisen tekoälyn ja pilvipohjaisen tekoälyn, jonka taustalla on avoin yhteistyö muiden alan edelläkävijöiden kanssa. Sen kerrotaan muuttavan jokapäiväistä älypuhelinkokemusta säilyttäen sen rauhan ja yksityisyyden, jota Galaxy-tietoturvallisuus on tarjonnut tähänkin saakka.

Ääni- ja tekstikäännöksiä reaaliajassa

Puhelimet luotiin alun perin siksi, että voimme soittaa niillä toisillemme. Galaxy AI tulee tarjoamaan apua esimerkiksi ja nimenomaan soittamiseen liittyen. AI Live Translate Call tulee tuomaan mukanaan henkilökohtaiseen kääntäjään uusimpiin Galaxy AI -puhelimiin. Koska kääntäjä on integroitu osaksi puhelun perusominaisuuksia, kolmannen osapuolen sovellusten käytön tarve poistuu.

Ääni- ja tekstikäännökset näkyvät reaaliajassa, mikä valmistajan mukaan tekee soittamisesta eri kieltä puhuvalle henkilölle yhtä helppoa kuin tekstityksen laittamisesta päälle televisiossa. Koska ominaisuus perustuu laitekohtaiseen Galaxy AI:hin, yksityiset keskustelut pysyvät yksityisinä.

Ensi vuoden alussa Galaxy AI tuo meidät lähemmäksi maailmaa, jossa yhteydenpidon yleisimmät esteet häviävät ja kommunikointi on helpompaa ja tuottavampaa kuin koskaan, lupaa Samsung.

Tekoäly parantaa maailmaa

– Mobiiliteknologialla on uskomaton voima mahdollistaa yhteydenpito, tuottavuus, luovuus ja paljon muuta ihmisille ympäri maailmaa, mutta nyt myös matkapuhelintekoäly tuo niihin uuden, merkityksellisen tason. Galaxy AI on tähän mennessä kattavin älykkyyden tarjontamme, ja se muuttaa tavan, jolla koemme puhelimemme”, sanoo Wonjoon Choi, varatoimitusjohtaja ja Mobile eXperience Business -yksikön tutkimus- ja kehitysjohtaja.

Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.