TCL esittelee 115 tuuman QD-Mini LED -televisionsa CES 2024 -messuilla

TCL julkistaa uusimmat näyttötekniset innovaationsa CES 2024 -messuilla 9.–12. tammikuuta. Siellä esitellään myös yksi maailman suurimmista QD-Mini LED -televisioista.

TCL Electronics, yksi maailman nopeimmin kasvavista kulutuselektroniikkabrändeistä, julkistaa CES 2014 -messuilla uusinta näyttöteknologiansa, edistynyttä viihde-elektroniikkaa, seuraavan sukupolven henkilökohtaisia laitteita sekä älykkään kodin ekosysteemin. Erityistä huomiota ansaitsee TCL:n lippulaivatuote, joka on 115 tuuman Mini LED -televisio.

Yhä useampiin koteihin hankitaan erittäin suuret tv-ruudut, ne tarjoavat monia etuja elokuvien katseluun, pelaamiseen ja vaikuttaviin urheilukokemuksiin. TCL kertoo olevansa suurin maailmanlaajuinen 98-tuumaisten televisioiden tuotemerkki ja jumbokoon Mini LED- tuotteiden markkinajohtaja.

TCL esitteli uusimman jombosize QD-Mini LED -televisiosarjansa IFA 2023 -tapahtumassa. TCL kertoo ymmärtävänsä, kuinka tärkeää on luoda televisioita, jotka maksimoivat katselukokemuksen tulevaisuuden kestävällä näyttötekniikalla. Tätä todistaa myös CES 2014 -messuilla julkistettu 115 tuuman Mini LED -televisio.

Televisioiden ja kotiteatterilaitteiden lisäksi TCL esittelee CES 2024 -messuilla muun muassa uusinta NXTPAPER-näyttöteknologiaa ja RayNeo AR -lasit, joissa on täysvärinen 3D-head-up-näyttö ja tehokkaat tekoälytoiminnot.

Lisätietoja TCL-tuotteista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.