Samsung Galaxy S7 ja S7 edge saivat ennätyksellisen paljon ennakkotilauksia

Samsung Galaxy S7 ja S7 edge -puhelimia on ostettu Euroopassa ja Suomessa ennakkoon enemmän kuin mitään aiempaa Galaxy-mallia. Ennakkotilaajat saivat puhelimen mukana Gear VR -virtuaalilasit.

01_Galaxy_S7_ennakko_avausSamsung Galaxy S7 ja S7 edge ovat olleet Pohjoismaissa ennakkomyynnissä helmikuun 21. päivästä lähtien, ja maaliskuun 10. päivään mennessä niiden myynti oli yli 200 prosenttia enemmän kuin viime vuonna julkaistujen Galaxy S6:n ja S6 edgen ennakkomyynti.

– Kiinnostus Galaxy S7 ja S7 edge -malleja kohtaan on ollut valtavaa, koska olemme kuunnelleet asiakkaita ja parantaneet tuotetta palautteen perusteella. Olemme lisänneet muistikorttipaikan, tehneet puhelimesta pöly- ja vesitiiviin ja kasvattaneet akkukapasiteettia selvästi. Se että kauniissa puhelimessa on hämmästyttävän hyvä kamera, on tietysti myös auttanut, sanoo Samsungin telecom-myyntijohtaja Antti Holopainen.

Ennakkotilaajat saivat puhelimen mukana Gear VR -virtuaalilasit, ja suuri kysyntä on aiheuttanut Euroopassa joitakin viivästyksiä Gear VR -toimituksiin.

Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimien myynti alkoi perjantaina 11. maaliskuuta.