Olympialaisten urheilijoille Samsung Galaxy S7 edge Olympic Limited Edition

Samsung jakaa kaikille Rion kesäolympialaisiin osallistuville urheilijoille erikoisversion Galaxy S7 edge -älypuhelimesta sekä langattomat Gear IconX -korvanappikuulokkeet. Kisahenkeä nostatetaan myös olympiasovelluksen avulla.

02__Galaxy_S7_Olympic_avausOlympialaisia juhlistaakseen Samsung julkaisee erikoisversion Galaxy S7 edge -älypuhelimesta. Samalla esitellään tuore kesäolympialais-sovellus ja järjestetään erilaisia tapahtumia Brasiliassa maailmanlaajuisen olympiakampanjan tiimoilta.

Samsung jakaa yhdessä Kansainvälisen olympiakomitean kanssa 12500 Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition -puhelinta ja Gear IconX -kuulokkeita kaikille vuoden 2016 kesäolympialaisten kilpailijoille. Tavoitteena on auttaa urheilijoita saamaan kisoista irti kaikki mahdollinen. Uusien puhelinten ansiosta he voivat myös pitää yhteyttä perheenjäsentensä ja ystäviensä kanssa ympäri maailman.

Oma sovellus kilpailijoille

Olympic Athletes’ Hub -sovellus on Kansainvälisen olympiakomitean kehittämä sovellus, joka on asennettu kaikkiin kilpailijoiden puhelimiin. Siitä he löytävät tärkeää tietoa matkallaan Riossa. Sovelluksen avulla urheilija voi ottaa yhteyden suoraan olympiakomiteaan tai lukea kilpailijoille järjestettävistä palveluista ja tapahtumista.

Puhelinten väritys mukailee olympiarenkaiden viittä väriä, ja niihin on asennettu Rio 2016 -teemainen taustakuva. Puhelimen mukana urheilijat saavat myös langattomat Gear IconX -korvanappikuulokkeet. Ne tarjoavat uudenlaisia treenikokemuksia ja auttavat mittaamaan harjoituksia Samsungin S Health -sovelluksessa.

Olympialaisten virallinen sovellus

The Rio 2016 app on olympialaisten virallinen sovellus. Samsung on kehittänyt sen yhteistyössä Kansainvälisen olympiakomitean kanssa. Sovellus tarjoaa tuoreita olympia-uutisia urheilijoille ja faneille.

03_Galaxy_S7_Olympic_Rio_appElokuussa sovelluksesta löytää aikataulut, tapahtumapaikat, tulokset sekä mitalitilanteen, ja sen kautta voi katsella live-päivityksiä kisoista. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Samsung Galaxy Apps -palvelusta, Google Play -kaupasta Android-laitteille ja App Storesta iOS-laitteille.

Samsung Galaxy -puhelimen käyttäjät voivat myös hyödyntää olympialaisia varten kustomoitua S Translator -kääntäjää.

Samsung olympialaisissa

Samsung osallistui olympialaisiin ensimmäisen kerran Soulissa 1988 paikallisena sponsorina. Vuoden 1998 Naganon talviolympialaisista lähtien yhtiö on toiminut kansainvälisen olympiakomitean virallisena yhteistyökumppanina langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä ja tarjonnut kisaorganisaatiolle oman langattoman viestinnän alustan nimeltä Wireless Olympic Works (WOW) sekä matkapuhelimia.

Samsungin matkapuhelinteknologian avulla olympiayhteisö pääsee nauttimaan reaaliaikaisesta, sijaintitietoihin perustuvasta informaation välityksestä, interaktiivisesta kommunikoinnista sekä mobiilimaksujärjestelmästä.

Samsung on osallisena useissa olympia-kampanjoissa, joiden tavoitteena on lisätä kiinnostusta olympialaisia kohtaan, ja mahdollistaa fanien osallistuminen olympialaisiin mobiiliteknologian avulla. Samsung jatkaa olympialaisten virallisena yhteystyökumppanina Rio 2016, PyeongChang 2018 ja Tokyo 2020 -olympialaisissa.

Lisätietoa Samsungin toiminnasta olympialaisissa saa osoitteesta www.samsungmobilepress.com/Olympics/