Samsung Galaxy Note7 -älypuhelimelle huikea ennakkokysyntä

Samsung Electronics Europe tiedottaa Galaxy Note7:n myyneen ennakkoon ennätysmääriä, vaikka tilauksia alettiin ottaa vastaan vain reilu viikko sitten. Suuren kysynnän seurauksena Samsung aloittaa puhelimen myynnin Euroopassa vaiheittain. Suomessa se saapuu kauppoihin 9. syyskuuta.

01_note7_kysyntä_avausSamsungin mukaan päätavoitteena on vastata mahdollisimman hyvin Note7:ää kaipaavien luomaan kysyntään. Vaiheissa tapahtuvan myynninaloituksen tarkoituksena on minimoida pettymykset laitteen saapuessa kauppoihin ensi kuun alussa.

– Eräs Note-malliston viehätyksen suurimmista syistä on aina ollut S Pen -kynä, jolla on Note7:n myötä entistä helpompi luoda ja jakaa ideoita, kertoo Samsungin Head of IM & Telecom Antti Holopainen.

Kynän avulla pystyy nyt tekemään muistiinpanoja avaamatta näytön lukitusta. Uusi translate-ominaisuus taas kääntää ruudulla olevia vieraskielisiä tekstejä pitämällä kynää ruudun yllä.

Sormenjälkitunnistimen lisäksi Samsung Galaxy Note7 on varustettu iirisskannerilla. Skanneria voi käyttää näyttölukituksen avaamiseen ja Samsung Pay -maksujen hyväksymiseen. Samsung Knox -tietoturvaominaisuuksiin yhdistettynä Galaxy Note7 tarjoaakin mainion yhdistelmän turvallisuutta ja käytännöllisyyttä.

03_note7_kysyntä_taka