Tehokasta kevätsiivousta monipuolisilla Bosch-pölynimureilla

Kaikki eivät iloitse imuroinnista, mutta useimpien mielestä kevätsiivous on kuitenkin paikallaan. Bosch tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita pölynimureita kaikenlaisiin koteihin.

Bosch Athlet Iridium Silver (470 €) on johdoton, tehokas ja monipuolinen varsi-imuri. Kestävän Li-Ion-akun jännite on 32,4 volttia, ja virtaa riittää jopa 75 minuutiksi. Monipuoliset lisävarusteet helpottavat imurointia kalusteiden alta ja kulmista.

Bosch Readyy’y 2In1 (250 €) on johdottoman varsi-imurin ja rikkaimurin näppärä yhdistelmä. Se sisältää pitkäikäiset ja suorituskykyiset lBosch-litium-ioniakut, joilla voi imuroida yhtäjaksoisesti jopa 40 minuuttia. Tehoasetuksia on kolme. Integroitu rikkaimuri on helppo ja nopea irrottaa ja käyttää missä tahansa sitä tarvitseekin.

Bosch Zoo’o ProAnimal (480 €) -imurin AirTurbo-järjestelmä auttaa siivoamaan eläinten karvat erittäin tehokkaasti olivatpa ne kovalla lattiapinnalla tai matolla. BionicFilter-suodatin varmistaa, että epämiellyttävät hajut hajoavat luonnollisella tavalla. PowerProtect System säilyttää imurin puhdistuskyvyn myös pussin täyttyessä. Suulakkeen rullaharjan voi irrottaa suuttimesta helposti puhdistusta varten.

Bosch In’genius ProSilence (460 €) on maailman hiljaisin pölynimuri (57 dBA). Pestävän hepa-suodattimen ansiosta pölynimurin poistoilma on puhtaampaa kuin huoneilma. Pitkän johdon avulla saavutetaan 12 metrin toimintasäde.

Bosch-rikkaimurit (hinnat alkaen 100 €) ovat helposti käsillä. Rakosuuttimen avulle ne yltävät hankaliinkin paikkoihin esimerkiksi autossa. Suorituskyky pysyy korkeana jopa pölysäiliön täyttyessä, ja tehokas pölynerottelu takaa huolellisen lopputuloksen. Akku riittää mallista riippuen 12–16 minuutin imurointiin.

Gotech-vinkit kodin puhdistukseen ja pölynimurin valintaan voi lukea täältä.