LG Signature -mallisto laajenee televisioista kodinkoneisiin

Signature-sarjan uusi jääkaappi ja kuivaava pesukone ovat valmistajan mukaan erittäin miellyttäviä käyttää, ja niiden suunnittelussa on huomioitu intuitiivisuus ja ergonomia. Linjakkaasta muotoilusta vastaa tanskalainen Torsten Valeur.

Signature-sarjan jääkaapissa on ruostumaton teräspinta, ja se on varusteltu pienillä arkea helpottavilla sekä ruoan säilyvyyttä parantavilla ominaisuuksilla. Oven lasipaneelia koputtamalla paneeliin syttyy valo, jolloin jääkaapin sisälle näkee ovea avaamatta. Sisäänrakennetun sensorin avulla oven saa auki myös ilman käsiä asettamalla jalan jääkaapin oven alle. Tämä on kätevää etenkin silloin kun kädet ovat täynnä ostoksia.

LG Signature TwinWash -pyykinpesukonepitää hyvää huolta vaatteista. Älykäs pienen ja suuren pesukoneen yhdistelmä mahdollistaa kahden koneellisen pesemisen yhtä aikaa. Pääkoneessa voi esimerkiksi pestä värilliset vaatteet samalla, kun pesee hienopesua vaativat vaatteet toisessa koneessa.

Älykkäät ominaisuudet, kuten automaattinen annostelija, ladattavat erikoispesuohjelmat ja linjakas, painikkeeton muotoilu tekevät pesukoneesta sekä käyttäjäystävällisen että tyylikkään. Pesukone on varusteltu myös kuivaustoiminnolla, joka kuivaa herkätkin materiaalit matalissa lämpötiloissa.

InstaView Door-in-Door -jääkaappi maksaa noin 8500 euroa ja TwinWash-pyykinpesukone noin 4000 euroa. LG Signature -sarjan oled-televisioiden OLED 65W9 ja OLED77W9 hinnat ovat 7000 ja 13000 euroa.

Lisätietoja LG:n Signature-tuoteperheestä löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.